Pagini

duminică, 2 ianuarie 2011

Criptograma no. 292

Si iata prima criptograma a noului an. Peste tot, romani. Expresie formata din 5 cuvinte (2,2,4,2,7). Bafta!

8 comentarii:

  1. de la mare la carpati

    (de la m are la ca r pat i)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi dau seama ca este:

    ,,DE LA MARE LA CARPATI'' ,dar lipseste ceva....
    Unde este Neagra? De la care mare? Nu ma iau de ligamentare, de data asta. :)
    Stiu ca-s carcotas, am mai spus... si totusi, felicitari pentru idee !

    Semnat
    SUIDUALC

    RăspundețiȘtergere
  3. Claudius, tu esti prea tanar si nu cunosti acest vers, pentru ca de fapt e vorba despre un vers. Pe vremea cand eram eu copil, Rapsodia Romana a lui George Enescu se canta si pe versuri. Era ceva de genul :
    "De la mare la Carpati
    Noi traim mereu ca frati". Si mai erau niste tralala-uri.
    Felicitari tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar, sunt tanar. Un pusti as spune. Am doar 18 ani... de cand fac rebus (si-alte jocuri, pe care nu le mai enumar acum). Nu vreau sa-i mai pun pe ceilalti 22, cat aveam atunci, cand m-am apucat. In orice caz, se vede ,,novicitatea'' jocurilor voastre. Daca nu vreti sa respectati regulile ,,minorelor'', treaba voastra, dar cel putin nu incercati sa inventati altele noi.

    P.S. Atat tu, cat si Laurentiu, trebuie sa stiti sa acceptati si critica, nu numai lauda. De regula, prima te salta, a doua te tine pe loc.

    Semnat:
    SUIDUALC

    RăspundețiȘtergere
  5. Claudiu, din cate-mi dau seama, tu te-ai suparat, nu eu. Eu ti-am explicat ce anume am criptografiat acolo : un vers. Atunci cand o sa criptografiezi tu, n-ai decat sa zici Marea Neagra, eu n-o sa ma supar.
    Cat despre reguli, aici mai mult ne distram si relaxam decat ne gandim la regului. Dar chiar daca ne-am gandi, nu vad ce regula am incalcat sau ce anume am inventat! Cand ma apuc sa concep o fraza pe care s-o criptografiez, sunt obligat s-o concep asa cum isi doreste fiecare din public?

    RăspundețiȘtergere
  6. fiecare face ce vrea pe blogul lui , atât timp cât sunt dezlegători ... totul este ok !

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate pentru a da posibilitatea cat mai multor persoane sa-si puna mintea la contributie si sa descifreze enigmele.