Pagini

vineri, 7 septembrie 2012

Monoverb cu intrebare si raspuns (84)

I:  A doua litera din alfabet este "C"?
R: Socoteste pe degete!
Cheie: 2+1+4=7

11 comentarii:

  1. Geocer, oricâți ar mai veni în lumea enigmistică virtuală, tu ești inițiatorul ! Cred că mulți vor fi de acord cu mine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Laurentiu, iti multumesc din suflet pentru acest mesaj. Chiar aveam nevoie de o astfel de incurajare. Saptamanile trecute chiar vroiam sa scriu ceva de genul "gata, am terminat. Ma simt depasit, deci inchid".

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar și eu am vrut să închid... magazinul, dar mai postez câte ceva... așa la trecerea timpului și pentru amuzament! Așa că... nu trebuie postate probleme supercalifragilistice!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu înţeleg de unde a pornit o astfel de discuţie, dar oricare ar fi fost motivul, nu cred că trebuie să renunţe unul sau altul la ceva ce a pornit din suflet.
    Oricât de "amatori" sau de "profesionişti" am fi, ştiu că ne facem treaba cât mai bine. Abia aştept să fiu lămurit în legătură cu asta.
    Ca mesaj de încurajare, îţi spun doar atât:
    KEEP GOING, GEORGE!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vara e lumea in vacanta, asta e tot. Unul dintre rezolvitori se intoarce :) Acum sa vedem daca si pot.
    Dau solutia in alt comnetariu ca asta sa ramana de sustinere :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Claudiu, nici eu nu stiu ce i-a venit lui Laurentiu sa-mi lase un astfel de mesaj. Poate ca a simtit el, in mod telepatic, dilemele care ma incearca.
    Claudia, stiu bine ca lumea a fost in vacanta. Oricum, nu de lipsa dezlegatorilor ma plang. Asa a fost intotdeauna: unii au disparut, in schimb au aparut altii.

    RăspundețiȘtergere
  7. BA-B-ESTE=BĂBEȘTE
    Lică MĂDĂRAS

    RăspundețiȘtergere
  8. Raspunsuri corecte. Felicitari tuturor!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate pentru a da posibilitatea cat mai multor persoane sa-si puna mintea la contributie si sa descifreze enigmele.