Pagini

duminică, 20 martie 2011

Speculatorii de domenii web vor sa faca afaceri cu mine

Acum cateva zile am primit un e-mail in care se spunea (citez aproximativ) : "Daca doriti sa cumparati unul din domeniile criptograme.ro sau anagrame.ro , va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail ... Vrem sa vindem din cauza problemelor financiare."
Daca asa s-ar fi prezentat lucrurile, atunci la cele adrese ar fi existat ceva in sensul denumirii alese pentru domenii. Adica, in mod normal, pe criptograme.ro m-as fi asteptat sa gasesc niscaiva criptograme oferite spre dezlegare, iar pe anagrame.ro ... intelegeti voi. Ei bine, acolo nu se afla nimic. Doar o pagina care da detalii privind firma care a achizitionat acel domeniu si care-l pune in vanzare.
Nu am raspuns in niciun fel mesajului primit, dar o fac acum, in mod public : daca mi-l vindeti cu 1 Euro, il cumpar eu. Daca nu, sa fiti sanatosi si sa-l pastrati pana la adanci batraneti. Degeaba l-ati cumparat daca nu sunteti in stare sa dezvoltati nimic pe el.
Am zis!

7 comentarii:

  1. Mda! Am inteles ce si cum, dar n-am inteles de ce nu au facut si o oferta. Nu stiu cat ar merita un astfel de ,,domeniu'', dar un pret negociabil, tot ar fi putut afisa.
    Eu le-as fi propus, sa cumpere de la mine cateva jocuri si sa le publice pe acele pagini, nu de altceva, dar daca e un domeniu anume, atunci trebuie sa si contina cate ceva din acel domeniu.
    Ma rog... speculanti peste speculanti si afaceristi... care mai de care.
    P.S. Esti generos, George. Eu le-as da 1 RON pe toate domeniile lor, pe care le scot la vanzare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca-l cumperi direct de la registru, un domeniu .ro costa vreo 30-40 de Euro. Dar unii cumpara domeniile care cred ei ca se vor putea vinde in viitor si cer dublu, sau chiar mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Au fost cativa "destepti" pe la inceputuri care au cumparat domenii si au dat lovitura (gen nume de companii, produse, brand-uri), numai ca ulciorul nu merge de prea multe ori la apa, in Romania drumurile au gropi si sar rotile carutii :D

    Un domeniu .ro costa 39euro. Nu e ieftin, dar e totusi pe viata. Au investit ceva baietii in criptograme si anagrame. Poate ar fi timpul sa se si apuce de ele ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am uitat sa spun : si rebusuri.ro l-au cumparat, in intentia de a-l revinde.
    Eu ii critic aici, dar intr-un fel le fac si reclama, daca stau bine sa ma gandesc. Uite, poate cumpara Laurentiu, sau Claudiu.
    Claudia, nu e scump un domeniu .ro, avand in vedere faptul ca e pe viata. Dar din cate am remarcat eu, aceste domenii sunt mult mai putin bagate in seama decat celelalte. Eu posed domeniul geocer.ro, si scriu pe el, si e indexat de google, si apar pe prima pagina a cautarilor google dupa anumite cuvinte cheie. Cu toate astea, am pagerank ZERO!
    Am utilizat timp de 2 luni domeniul geocer.net si ajunsesem cu PR 4!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta cu indexarea am observat-o si eu, dar am ales intre identitate si google si am ales prima varianta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant cat de tare va razboiti in "domenii". Eu am alte domenii de vanzare - daca va intereseaza - numai ca, acelea sunt cu mai multe zerouri. Chiar caut parteneri.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate pentru a da posibilitatea cat mai multor persoane sa-si puna mintea la contributie si sa descifreze enigmele.