Pagini

luni, 22 noiembrie 2010

Anagrama no. 156

Aveti de gasit un singur cuvant. Bafta!

NAE MISTIFICA

5 comentarii:

  1. Dragii mei , vă răspunde Laurențiu :
    1) hai să lăsăm la o parte răutățile , suntem aici să descoperim ceea ce Geocer și-a stors creierii să ne pună ceva pe tavă , să ne punem mintea la contribuție , ceea ce cred eu că e foarte bine din partea lui și țin să îi mulțumesc public !
    2) am recunoscut de mult că am foarte multe programe de căutare cuvinte , de găsit anagrame , metagrame și mult mai multe genuri rebusistice . Dacă cineva e interesat de așa ceva , îl rog să intre pe mess ți îi explic cu lux de amănunte cum stă treaba : laurentziu.2008@yahoo.com
    3) dacă intrați aici http://www.crosswordman.com/sympathy.html veți putea descărca (bineînțeles - contracost) un program de încrucișare , anagramare și toate genurile rebusistice .
    4) 99% dintre rebusiștii contemporani folosesc un asemenea program pentru a face careuri și integrame de o calitate net superioară celor de dinaintea computerelor !
    5) programul pe care îl folosesc , are o bază de 134.931 de cuvinte . O încrucișare de grilă , fără restricții , durează mai puțin de o secundă . Ca să caut o anagramă îmi ia o zecime de secundă ! dacă un cuvânt are mai multe anagrame , rezultatul iese cam în 0,1 secunde înmulțit cu câte anagrame are ... adică rezultatul îl dă în maxim o secundă .
    6) în ziua de azi , nu o încrucișare e valoroasă , ci definițiile , rasterele colorate din integramă . Pentru orice nelămurire vă stau la dispoșiție pe mess !
    7) dacă cineva nu crede despre acel program îl rog să îl descarce , nu costă mult , și sigur îmi va da dreptate !
    8 ) fac un apel general la calm și aș vrea un concurs de anagrame cu ciudățenii (gen: IULIE+ȘCOLI=ION ILIESCU , etc). Cu această ocazie cred că atunci vom fi toți pe aceeași linie , fără a suspecta unul pe celălalt de fals intelectual , atunci doar inspirația lui Geocer va prima în dezlegarea sau nu a enigmelor .
    9) nu mai știu ce să scriu , dar eu propun ca în cazul în care nu iese izbăvitoarea pace ... să ștergem blogurile și să nu mai auzim unul de celălalt ! ok ? eu zic că nu !
    10) aș dori din partea celor care sunt vizitatori pe aici , în lumea enigmelor , să posteze un răspuns la ceea ce am scris și să înțeleagă că așa este cum zic eu , am 16 ani de jocuri de cuvinte publicate în toate revistele de acest gen ! atât !

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum,dupa ce te-a mancat limba si ne-ai taiat cheful, tot noi suntem rai? :) Rai sunt cei care se supara si abandoneaza...sau poate...i-a parasit muza ;) Mr. B, cu tine vorbesc...nu cred ca ai motive sa fugi...esti baiat destept si sunt sigura ca pricepi ca nu am fost rea, si ca ti-am dat de inteles ca intr-adevar cred ca ai meritat sa imi scot palaria.Eu ti-am urat succes mai departe la anagrame, eu acolo nu mai am ce cauta...dar la celelalte, te astept!Vreau sa ma "razboiesc" cu tine in continuare... ;) Dar, bineinteles alegerea iti apartine si noi o vom respecta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca astazi sunt cam lent... Care dintre ele are dictionar de limba romana? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. programul cumpărat de pe net nu cred că are dicționare ! Un wordpad este excelent ! se trec in wordpad cuvintele care se vor pentru încrucișare - fără diacritice - adică vreo 130.000 ! apoi se alătură programului respectiv și ... gata ! gata cu încrucișarea , cu anagramele , metagramele , scarturile etc ! doctore , te aștept pe mess dacă vrei detalii !

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate pentru a da posibilitatea cat mai multor persoane sa-si puna mintea la contributie si sa descifreze enigmele.