Pagini

miercuri, 22 septembrie 2010

Criptograma no. 190

Una, dar buna. De gasit un proverb format din 4 cuvinte (10, 6, 1-3). Bafta!

9 comentarii:

  1. "Intrebarea moarte n-are" Geo, eu degeaba rezolv toate problemele tale, pt ca oricum, Giovana va raspunde si ea,si Laurentiu la fel si oricum,diferenta de 30-40 de puncte va ramane...Ma crezi Sisif? Te rog sa iei masuri, ca nu mai suport.Iar pe cei care sunt deasupra mea, ii invit pe blogul meu sa-i bat mar ;)
    Scorpia ("fata din popor, revolutionara si...violenta")

    RăspundețiȘtergere
  2. INCERCAREA MOARTE N-ARE (LAURENTIU)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunflower, de unde-oi fi luat tu "Intrebarea"? Doar proverbul e cu "incercarea", iar acolo se vede clar ca am ceva "in cerc"
    Felicitari celorlalti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie nimic? Eu am luat-o de la coada, si stii doar ca-s repezita.Haide sefu', eu te-am ajutat...da si tu macar un punct.Te rooooog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se supara ceilalti daca-ti dau tie puncte asa, moca!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca ei muncesc pentru puncte, iar tu le obtii doar pe ochi frumosi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tu auzi ce spui?Am facut 75% din ea si tu spui ca vreau moca?Eu ceream mai putin decat merit: 50%.Ce-ar fi sa supunem la vot? Daca ceilalti spun ca merit imi dai,(pt ca nu vei avea incotro), daca nu, nu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Hai ca parca mai aveai o jumatate de punct de altadata cand ai dat un rateu. Iti acord inca un punct. E al doilea pe care-l obtii certandu-te cu mine.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate pentru a da posibilitatea cat mai multor persoane sa-si puna mintea la contributie si sa descifreze enigmele.