Pagini

marți, 1 iunie 2010

Va recomad !

Pana acum, pe blogul asta nu prea am recomandat nimic si pe nimeni pentru ca n-am avut ce. Dar azi am un blog pentru care consider ca merita sa scriu cateva randuri. Este vorba despre ploiesteanul Laurentiu Belei care este pasionat (ca noi toti de altfel) de jocurile de cuvinte si care si-a creat un blog (ca si mine) dedicat acestei pasiuni. Ca sa ma laud tot pe mine (ca doar n-o sa-l laud pe el), in momentul in care i-am descoperit blogul, l-am incurajat sa continue sa publice probleme rebusiste, asta din cauza ca nu mai scrisese nimic de cateva luni de zile. Iar Laurentiu n-a avut nevoie decat de un impuls si s-a pus pe treaba. Ma simt onorat sa va recomand sa-i vizitati blogul si sa-i raspundeti la problemele pe care le publica. Eu raspund, deja, de cateva zile.
Bun, la final iata si link-ul catre blogul lui Laurentiu.

2 comentarii:

  1. mulțam fain GeoCer ... ! Să avem enigme frumoase și dezlegători care să fie mulțumiți de ceea ce vor descoperi ! În continuare ești invitatul NUMĂRUL 1 pe blogul meu . Cred că am răspuns destul de rapid azi . Sper să fiu la înălțime mereu . Succes GeoCer !

    RăspundețiȘtergere
  2. geocer ... așteptăm problemele la ora 18.00 !
    Să se dea startul !

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate pentru a da posibilitatea cat mai multor persoane sa-si puna mintea la contributie si sa descifreze enigmele.