Pagini

vineri, 31 mai 2013

Inainte sau inapoi?

Am creat acest blog in toamna anului 2009 cu mult elan si cu la fel de multa inconstienta. L-am intitulat "Criptograme ...", dar n-am publicat nici macar o criptograma. De fapt, ceea ce eu numeam "criptograme" erau, fie criptografii, fie rebusuri criptografice, fie monoverbe, biverbe, triverbe. Am reusit sa realizez si eu eroarea pe care o facusem abia in momentul in care au aparut profesionistii in domeniu si mi-au atras atentia asupra acestui fapt. Mi-a fost jena, imi venea sa intru in pamant de rusine. Normal ar fi fost sa sterg blogul, dar mi-ar fi imposibil sa arunc la gunoi atata munca facuta cu entuziasm. Chiar daca am gresit in denumirea corecta a enigmelor pe care le-am conceput, pana la urma acestea erau frumoase si corecte. Le las asa, cu mentiunea ca nu sunt criptograme!
Bun, si-atunci ce-o sa fac? Abandonez blogul la voia intamplarii, undeva in aceasta imensitate denumita Internet? Am avut si aceasta intentie. Dar nici asta nu mi s-a parut a fi o solutie. Asa ca am cautat ceva nou, ceva ce inca n-a fost conceput de nimeni in blogosfera rebusista. Nu este o inventie personala, s-au mai publicat astfel de enigme prin diverse reviste de timp liber. Dar in mediul online, in blogosfera, nu stiu sa se fi mai publicat asa ceva. Nu va spun despre ce este vorba, caci imi place sa va starnesc curiozitatea. Va astept maine, sambata, 1 iunie ca sa inauguram impreuna noul tip de enigme online la care m-am gandit. Noapte buna!

8 comentarii:

  1. În mod clar, nu este o soluție să renunți la așa ceva. E copilul tău, și așa cum crește el, tu trebuie să fii mândru, indiferent de câți copii (cu diverși părinți) vor mai apărea. E doar o părere, dar e una care încearcă să te susțină în demersul tău de a continua să faci treaba pe care ai început-o acum aproape 4 ani.
    Mult succes în tot ceea ce ai de gând să publici, și nu uita că ai toată susținerea mea. Dacă nu crezi asta, te uiți în urmă la răspunsuri și vezi cine e cel mai fervent dezlegător al problemelor tale. Sau cel puțin, unul dintre cei mai fervenți.
    Să auzim de bine, George!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sustinere, Claudiu. Evident ca esti cel mai fervent dezlegator. Sa vedem cum stai cu spiritul de observatie.

      Ștergere
  2. apreciem intentiile/provokrile

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic sa redumesti blogul, sa lasi loc jocurilor de orice tip si sa continui cu el in limita timpului pe care il ai, desigur și cu orice idei iti trec prin cap.
    Multi am inceput AICI sa dezlegam online si e o ocazie foarte buna sa-ti reamintesc asta.
    Un vechi abonat,
    Claudia :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact asta fac, Claudia. Multumesc pentru incurajari.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate pentru a da posibilitatea cat mai multor persoane sa-si puna mintea la contributie si sa descifreze enigmele.