Pagini

joi, 7 aprilie 2011

Personalitati anagramate (63)

Un actor complet (3,5).

DUPA CRIN

Bafta!

11 comentarii:

  1. DAN PURIC, pe care il admir foarte, foarte mult. Il ascult, il privesc si il citesc pe acest OM cu respiratia taiata, daca pot sa spun asa.

    Ati fost aseara la cuvantarea "despre martiri" pe care a tinut-o la Casa Sindicatelor?
    Eu din pacate nu am putut sa ajung, am inteles ca a fost sala plina ochi, la modul ca deja la ora 6:20, daca mai voia cineva sa intre, nu mai avea cum, fiind usile blocate, majoritatea oamenilor stand in picioare. Sincer ma asteptam sa fie asa, mai ales ca a fost si intrarea libera. Si au fost oameni din toate categoriile de varsta.
    Am aflat insa si un lucru care m-a intristat extrem de mult, m-a infuriat si m-a facut sa-mi fie rusine de rusinea organizatorilor. Dan Puric a venit fara sa perceapa niciun fel de bani, intrarea a fost libera, nu a cerut nimic in schimb pentru cuvintele de duh cu care si-au hranit sufletul sute de oameni, nimic altceva decat un pahar de apa si niste ceai, INSA, a trebuit sa plateasca EL, din buzunarul propriu, rezervarea salii. Asta mi s-a parut strigator la cer, un lucru absurd, nedrept, sa i se ceara unui actor de o valoare URIASA sa-si plateasca prestatia pe scena.
    Dar...traim in Romania totusi, si nimic nu mai e surprinzator.

    Inca o data ma bucur sa regasesc in criptogramele dumneavostra numele unor personalitati dragi mie. (iarasi am o vaga impresie ca v-a mai "vandut" Andrei un pont, sau poate e doar pura coincidenta - sau si una, si alta :) ).

    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari tuturor.
    Diana, vezi ca se pare ca m-ai indus in eroare cu faptul ca Puric si-a platit singur sala. Mi-a zis unul de la Consiliul Judetean ca propag prostii!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate pentru a da posibilitatea cat mai multor persoane sa-si puna mintea la contributie si sa descifreze enigmele.