Pagini

duminică, 10 octombrie 2010

Criptograma no. 201

Gata, am revenit in forta, vorba lui Laurentiu. Iata o criptograma usoara, frumoasa si plina de optimism. Ca pentru week end! Aveti de gasit o expresie formata din 3 cuvinte (8,2,5). Bafta!

14 comentarii:

  1. GEOCER , AM ȘI EU O PROBLEMĂ , NU AM GĂSIT SETAREA SĂ VĂD CÂȚI SUNT ON LINE ! TE ROG !

    RăspundețiȘtergere
  2. Laurentiu, nu poti sa faci o setare blogspot ca sa vezi cati sunt online. Trebuie sa incluzi un script pe care-l obtii de pe acest site. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. MULȚUMESC GEOCER PENTRU URARE ! SĂ NE TRĂIASCĂ LA TOATĂ LUMEA ! TOCMAI ASTA A FOST PROBLEMA DE NU AM MAI FĂCUT MAI NIMIC PE BLOG !

    RăspundețiȘtergere
  4. AM ÎNȚELES 50 % . CODUL ACELA GENERAT ÎI DAU COPY , DAR PASTE ... UNDE ? ( CUM E CU SCRIPTUL ĂLA , CĂ NU GĂSESC ! )

    RăspundețiȘtergere
  5. Laurentiu, pana la urma am vazut ca ti-a explicat mai bine sunflower. Credeam ca stii sa adaugi un html/javascript pentru ca am vazut ca mai ai asa ceva pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda, adevarul e ca n-am mai avut loc de tine sa spun ca-mi pare rau pentru greseala, ca ai sarit imediat la bataie. Dar de recunoscut mi-am recunoscut-o, de vreme ce ti-am spus ca ai de fapt 6 puncte si ca nu ma uitasem eu bine cand am intocmit clasamentul.

    RăspundețiȘtergere
  7. geocer , am reușit și cum ai tu pe site , dar a doua oară mi-a reușit cum am acum și am optat pentru a doua variantă pentru că este mai ... voluminoasă ,iar partea aia cu părutul rău de greșeală , cred că nu e vorba de mine , așa-i ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Chestia aia cu greseala se adresa lui sunflower. Cu tine, Laurentiu, n-am avut niciodata probleme. Scuze pentru confuzie, trebuia sa scriu si eu cui adresez comentariul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Speranta nu moare.
    (Moare, da'...ultima.Dar cine te mai crede pe tine?!) :))

    RăspundețiȘtergere
  10. 4 raspunsuri foarte corecte. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  11. Observ ca blogul meu tinde sa devina international. Bun venit, Adrian din Chisinau!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate pentru a da posibilitatea cat mai multor persoane sa-si puna mintea la contributie si sa descifreze enigmele.