Pagini

duminică, 30 mai 2010

Nu mai tine vrajeala !

De la o vreme constat ca-mi ia mai mult timp sa actualizez clasamentele, decat sa concep o criptograma, o anagrama sau orice alt tip de problema/enigma. Asta si din cauza ca s-au lungit asa de tare clasamentele alea incat au ajuns ca niste carnati. Pentru ca au fost unii oameni care au venit si au dezlegat 1-2 enigme, apoi au disparut in neant. Iar eu trebuie sa-i tin acolo, in clasament. Ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca anumite persoane pasionate de enigmele rebusiste au descoperit blogul mai tarziu, asa ca s-au vazut puse in situatia de a se lupta cu unii care obtinusera candva puncte, dar acum nu mai aveau nicio activitate pe blog.
In consecinta, am decis : la 1 iunie o luam de la capat. Clasamentele actuale vor ramane disponibile pe o pagina separata, dar cele afisate pe pagina principala vor pleca de la zero puncte pentru toata lumea. Si ca sa se stie inca de la inceput, aceste noi clasamente vor fi valabile pana la 31 decembrie, anul nou 2011 aducand inca o resetare. Va urez inca odata bafta la dezlegat enigme si va pregatesc un set pentru diseara, ora 18 trecute fix.

3 comentarii:

  1. 31 decembrie 2011???? :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Giovanna, mai citeste inca odata, te rog ! E si o virgula acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)):))
    pai da, nici nu ma mir la modul haotic in care citesc eu :P

    scuze.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate pentru a da posibilitatea cat mai multor persoane sa-si puna mintea la contributie si sa descifreze enigmele.