Pagini

vineri, 23 aprilie 2010

Criptograma no. 90

Pun una acum, ca stiu ca Giovanna trebuie sa plece la Baile Herculane si n-o sa aiba timp s-o rezolve. Ca sa mai dau si altora posibilitatea sa se afirme, ca prea le face ea pe toate :)). De gasit un singur cuvant. Bafta !

13 comentarii:

  1. Raspunsurile sunt corecte, evident. Ma mira faptul ca nu gasesc aici si raspunsul Giovannei. O fi crezand ca daca mi l-a dat intre 4 ochi, o sa i-l validez? Pai n-or sa creada ceilalti ca trisez? Deci ... felicitari celor care au raspuns corect. Iar in ceea ce-i priveste pe anonimi, trebuie sa stie ca nu-i pot include in clasament decat daca-si dau un nume sau pseudonim.

    RăspundețiȘtergere
  2. heheee, bun venit "acasa"!

    @ Geocer
    Nu ti-am mai trimis raspunsul, pentru ca validarea verbala de la Roua mi-a fost suficienta. Pana la urma, asta e scopul butonarilor frecvente ale blogului via Sibiu, nu clasamentul! :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S.
    adresa mea de e-mail / mess e giovanna_m2000@yahoo.com

    Mi-ar placea sa mai povestim.
    Si bineinteles ca astept pozele voastre de la Herculane.

    quid pro quo :-)

    Salutari calde, meseriasei tale sotii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Giovanna, daca o sa indraznesti sa intri pe blogul meu serios o sa vezi ca deja am publicat un prim articol despre ceea ce am vazut pe-acolo !

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, am lasat teama la o parte, ca doar m-am scufundat si in grota cu aburi pe sub stanci, prin ape sulfuroase si inarmata pana in dinti impotriva inamicilor troieni, tocmai ti-am citit postul despre Herculane!

    Asa cum i-am promis si lui Tudor, o sa incerc sa pun si eu pe hartie impresiile mele despre weekendul petrecut cu voi. Unde o sa postez, asta e inca sub semnul intrebarii! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-ar fi placut si mie sa ma scufund pe-acolo, dar chiar ca nu mai avea cine sa tina in brate tot calabalacul ala pe care-l aveam cu noi.
    Daca vrei, pot sa-ti gazduiesc eu impresiile despre sejurul de la Herculane.
    Cel mai mult ma bucur pentru ca acel premiu a fost castigat de o persoana care chiar a apreciat sejurul petrecut acolo. S-a vazut lucrul asta fara urma de indoiala.

    RăspundețiȘtergere
  7. pai daca doar calabalacul te-a impiedicat, era pietroiul ala mare-mare in zona, pe care mi l-ai indicat sa-mi gazduiasca propriul calabalac :-))

    Multumesc pentru oferta.
    Daca inspiratia mea o sa fie pe masura a ceea ce am vazut acolo, atunci o sa postez pe blogul serios.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate pentru a da posibilitatea cat mai multor persoane sa-si puna mintea la contributie si sa descifreze enigmele.